Lábgörbeség a mancs fölött?
1. 7 hetes, szóval szaporítótót van, vidd visza és vidd a rendőröket is mivel az illető bűnt követett el, még 1 hét van hátra.
2. Mivel a 7 és 8 hónap meghatározó a szocializásió szempontjából mivel a pici már nem függ anyira az anyjától ennek is keresztbe tettél, okoztál neki hirtelen csalódást és traumát, aggresszív lehet majd idővel.
3. Mivel szaporított ezért meglehet , hogy örökletes betegsége van, a amstaffnál gyakori a láb betegség.
4. Tévedtem nem amstaff csak keverék kutya.
5. Máskor gondolkodj mielőtt cselekszel, oké, hogy most vettél egy olcsó kutyát ami fajtajellegű DE: egy TK-s kutya árába fog kerülni a lába miatt az orvosi költség ( röntgen, tabletták ... ) én már csak tudom miről beszélek első kutyámnak is hasonló láb betegsége volt műteni kellett.
6: Gratulálok a sikeres vételhez és ne kezd el is magyarázkodni meg lehurrogni mert lásd be a te hibád.
Ha 7 hetesen odaadták, akkor szaporítótól hoztad. Szaporítónál nem szoktak figyelni a kölykök megfelelő táplálására. Nagy valószínűséggel eddig silányabb minőségű kaját kapott, nálad jobbat, ez hirtelen megnyomta, ez szokta okozni a hirtelen fellépő láb deformitásokat ennyi idős korban.
Nem tudom mit kap enni, fehérjetartalomból vissza kéne venni, ha tápot eszik. Inkább főzz rá egy ideig és mellé zöldkagyló, amit az első is javasolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!