Mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Több, mint 10 éve egy tk-s, kiállítási skótjuhászra vágyom, most tudnék is egyet venni. Lenne vele célom.
Viszont megesett a szívem a menhelyi ebeken is.
Ti ilyenkor honnan vennétek?
2013. dec. 23. 22:14
1/13 anonim válasza:
A legtöbben rávágják,hogy menhelyről feltétlenül.Megbánod.Ha a skót juhászra vágysz,nem fog kielégíteni a menhelyi keverék.
2/13 anonim válasza:
Én nem mondanám, hogy feltétlen megbánnád, de hacsak nem szerettél bele a menhelyen egy konkrét kutyába, akkor inkább vedd meg azt, amire 10 éve vágysz. :) A skótjuhászok isteni kutyák. Később még mindig hozhatsz ki a menhelyről kutyust.
3/13 anonim válasza:
Hát aranyközépút, hogy nem papíros, de skót juhász: fajtamentők.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
#3: viszont kiállításra venném, ha skótom lenne. Azért köszi.
2013. dec. 23. 22:33
5/13 anonim válasza:
csak is azt válaszd, amelyikre igazán vágysz, szép és nemes dolog egy menhelyi kutyi életét megmenteni, de ha inkább vágysz egy skótjuhászra, akkor ezt a fajtát válaszd, így te is a kutyus is boldogabb lesz, mellesleg később örökbe fogadhatsz egy menhelyi kutyát is
6/13 anonim válasza:
Nehéz kérdés, de én is a skót juhászra szavazok. Akármi csínyt fog elkövetni a keverék kutyus, egyből az jut majd az eszedbe, hogy "álomgyilkos" - azaz te az álmaid árán is segítettél rajta, ő meg csak rosszalkodik. Szerintem dühös lennél rá tudat alatt.
7/13 anonim válasza:
Egyértelmáen törzskönyves kutya. Én is ilyen helyzetben vagyok, ha lenne lehetőségem végre megvenni a vágyott kutyát, egy percig sem tétováznék.
Az, hogy megesik a szíved a menhelyi kutyákon, nem garantálja azt hogy illetek is egymáshoz. Rajtuk lehet máshogy is segíteni.
8/13 anonim válasza:
Válaszd a törzskönyveset - mondom ezt 2 mentett kutya gazdijaként. Nagyon fontos az, hogy passzoljatok, és úgymond azt kapd, amit szeretnél. Menhelyen később is beleszerethetsz még kutyusba, és rajtuk sok más módon is segíthetsz.
9/13 anonim válasza:
Én elmennék a menhelyre több alkalommal ismerkedni, megnézném, van-e olyan kutya, akit tényleg el tudnék sajátként képzelni. Ha van, tök jó, ha nincs, akkor ne válassz onnan, mert mindkettőtöknek kín lesz. Sok sikert a jó döntéshez. Ha meg a törzskönyvest választod, pl. ideiglenesezhetsz is mellette, amivel sok kutyán segíthetsz.
10/13 anonim válasza:
Ha valóban skótra vágysz és célod is van vele, akkor természetesen azt válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!