Járt már így valaki? Mit lehet ilyenkor tenni?
Rendeltem a zoofast.hu-ról brit tápot még novemberben, de akkor írták, hogy még 14 nap mire hoznak újabb szállítmányt és csak utána tudják kihozni, mondom oké, megvárom. Úgy számoltam, hogy a héten kéne megjönnie, erre milyen email fogad? "A következő szállítmány várható érkezési ideje: 11 munkanap, viszont ez az ünnepek miatt újévi kiszállítást jelenthet." Hát köszi.
Ismer valaki másik oldalt, ahonnan rendelhetnék tápot és nem örökkévalóság, amíg kihozzák?
A fenti oldalak mind jók, egyedül a Zoofast ilyen tudtommal, hogy minden rendelhető, még az is, ami nincs nekik készleten (gondolom így tartják alacsonyan az áraikat). Engem egyszer fel is hívtak, hogy akarom-e, hogy hasonló tápot küldjenek... persze, hogy nem, miután napokig azon filóztam, mit rendeljek...
Egyébként szerintem el lehet állni a vásárlástól.
Köszi a válaszokat! Szóval ahogy néztem a brithez az volt írva, hogy az árukészlet alacsony. Most írtam nekik egy válaszlevelet, hogy inkább küldjenek TOTW-ot, mert abból magas volt az árukészlet és nem sokkal drágább táp. De ha azt se hozzák hát én lemondom, az fix.
A zooplust is néztem, de ott meg nem árulnak brit-et, a totw meg már drága. Szóval max áttérünk a petissimo-ra.
Nézz szét Nálunk! :)
48-72 órás szállításunk van futárszolgálattal!
Reméljük találsz megfelelő tápot!
www.kutyabolt.eu
A zoofast tényleg sokszor késik, de rendesek, mert a múltkor reklamáltam, erre küldtek a táp mellé két zacskó jutifalatot :)
Én az allati.com-ról szoktam rendelni, max. 2 nap alatt kihozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!