Baja van a kutyusnak?
Nemrég kiraktam ide egy kérdést
( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5178665-szeri.. )
Annyit javítanék a leírásban, hogy mp-nként inkább másfélszer vesz levegőt, meg már kétszer csuklott, (bár elvileg az nem gond)
A kérdés még mindig ugyan az, hogy van-e baja a kutyusnak? Nagyon aggódok a piciért. :/
Remélem tényleg csak ennyi, csak nagyon aggódok érte, mert ezalatt az egy nap alatt is nagyon a szívemhez nőtt, és más kiskutyáknál nem tapasztaltam még ilyen szapora légzést.
Az megnyugtat, hogy ahogy látom, felcsapott papucstolvajnak a sötétben (akkor valószínűleg játszik), meg már odajön hozzám, nyalogat, csak nekem a légzése akkor is furcsa. :/
Én menhelyről, külső kennelből hoztam be kutyát lakásba. Szegénykémnek hetekig egész nap lógott a nyelve, olyan melege volt :)
Nyugi, tényleg csak ennyi lesz a baj, én is megijedtem, úgy kapkodta a levegőt, hogy sokszor már köhögött is tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!