Szerintetek baja van a kutyusnak?
Tegnap hoztunk haza egy kiskutyát. (Sajnos muszáj volt vele háromnegyed órát buszozni.) Előttem a testvéreivel volt, most jelenleg idebent van. Nagyon csendes, szinte csak alszik, bár már kitudom magamhoz csalni a kanapé alól. Rendesen eszik/iszik, de úgy vettem észre, hogy gyorsabban veszi a levegőt a kelleténél. (úgy minden másodpercben emelkedik a hasa) Olvastam pár oldalt, ahol írnak betegségeket, de párat ki is zártam(pl nem sípol, ha levegőt vesz.)
Viszont olvastam olyat is, hogy a sokktól/depressziótól is lehet. Szerintetek?
Telephelyről lett hozva, tartva biztos hogy jól volt, de hogy mennyit foglalkoztak vele, azt nem tudom. :)
Remélem tényleg nincs baja. :)
a telephely az mi? menhely?
Hagyj neki időt feloldódni:)
Mindene megvan? oltások? chip? féregtelenítés? eszik? iszik? pisil? kakil?
ha mindenre igen a válasz akkor az alapvető szükségletei rendben vannak, egy kicsit oldódnia kell...simogasd sokat, legyen az öledben, kezedben (nem tudom mekkora és mennyi idős).
Még chippeltetni nem szeretném, majd csak januárban (most úgy két és fél hónapos lesz.)
Pisilni rendesen pisil, és kész kis aknagyár. :D
Az oltásokat - tudom felelőtlenség - de elfelejtettem megkérdezni, de most írtam az előző gazdijának ezekkel kapcsolatban.
Nem menhelyről, hanem egy sima cég telephelyéről lett elhozva szegény.
Azt mondták, hogy kint volt tartva, viszont lehet, hogy tényleg melege van, mert kint viszont szaladgál.
Azonban önként bújik be a kanapé alá, a radiátor mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!