MEHGARAPOTT a kutyám! Ti mit tennétek a helyemben?
Hát én a kutyám szájából bármit kivehetek!Sosem mordult még rám,és nem is merné megtenni!Pedig nem egyszer húst vagy csontot vettem el tőle.
Tanítsd meg rá,hogy te vagy a falkavezér még akkor is ha ő eszik!Ha elkezd morogni,nyomd le a földre és addig ne engedd fel míg abba nem hagyja!
Ez a kaja jobban bejött neki mint a táp, jobban féltette. mivel egy kistestű kutyáról van szó én fél kézzel elkapnám a grabancát, felemelném és a másik kezemmel elvenném a kaját tőle. Amúgy csirkefejet és ilyeneket kézből add neki, ha ki akarja venni a kezedből letiltod és nem adod oda, csak akkor veheti el amikor te engeded.
Amúgy most elvetted tőle vagy sem? Azaz ebben a párbajban ki "nyert"?
pár elöttem szólónak: mi az hogy nem nyúlhatok a szájába a kutyámnak? bármi baj lehet,mint pl nekik,hogy nehogy megfulladjon!
1.Nálunk az 1 éves öcsém odamegy a kutyához amikor eszik, nyúl a tálhoz és a kutya elveszi a fejét és addig nem nyúl oda amíg a gyerek ki nem megy a konyhából! vagy volt rá példa,hogy a markából etette meg vele az összes kaját(jó,ezt csak 1x hagytam,kíváncsiságból)
2. van egy benti műanyag háza,az ágyam mellet. Lefekvéskor mindig,semmi jelzés nélkül. És?
Igenis a falkavezér akkor veszi el a kaját amikor kedve szottyan!
Bocsi az off-ért,de nem hagyhattam annyiban.
Kérdező! Keresd fel a kutyasulit újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!