Mit Gondoltok ezekrol a nemet juhaszkutyakrol? A hirdetesben ott vannak a kepek
"huuderohadtszaportiosbetegdiszplaziascsunyanémetjuhászok"
Valószínűleg nekem is ezt kellett volna írnom. Mert ezt szeretik hallani.
Végigolvastam a hozzászólásokat... Olyan sok okos ember van, félelmetes. Azért, mert egy kutya 10x annyiba kerül, a papírjai miatt, még nem biztos, hogy meg is éri az árát. Jó eséllyel kapsz egy túltenyésztett blökit, akinek tönkretették a csípőjét a k...vaokos tenyésztők, de papírja lesz, hogy nincs semmi baja. Ha teheted és nem kiállításra tervezed a szubjektív megmérettetés eredményében fürdeni, hanem családi kedvencnek keresel kutyust, nézd meg a szüleit és olyat keress amelyiknek még közelít az egyeneshez a háta... Én 10.000.-ért vettem (most 6 éves) egészséges, értelmes, kiegyensúlyozott nj. (fajtajellegű keverék, mert nincs törzskönyve :D ) [link]
Akinek nem inge ne vegye magára!, de néha olyan érzésem van néhány sznob figura legszívesebben az árcédulát is rajta hagyná, mert csak az a lényeg és "Ő" is tenyésztő lesz, hiszen a kutya minden felmenője megvan a papírokon ... Döntsd el miért veszel kutyát. Foglalkozni úgyis kell vele akármilyen. Ha szereted, jó dolga lesz. Bocs. hogy hosszúra sikerült, egy dolog még fontos szerintem: a kutyánk élete végéig vállalunk felelősséget érte! Számold hozzá az oltásokat, chipet, kaja, póráz stb. Ha megvan rá a zsé, akkor kezdj keresgélni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!