Tudod mikor sétálnék csak oda 20-30 percet, hogy el tudjam engedni zöldben... maradok a 6 km hosszú Kis-Duna partunk mentén :)
2013. dec. 23. 12:00
12/19 anonim válasza:
Jaj már Szilvi, nem értem mi a bajod. Reggel szépen kisétálnál a belvárosi lakásodból, azalatt a 20-30 perc alatt a kutyád szépen végigpisálná a kapualjakat, kis fákat, a tenyérni földre kakilna, nincs ezzel semmi probléma. A járdán sz@ró kutyát simán kikerülik a járókelők, és egyesek szerint a vizeletet majd elmossa az eső, de ha mégsem mert mondjiuk 40 fokos meleg van, kibirod azt a pár perces bűzt amig kiértek egy csodálatos zöld paradicsomba!!!!!!!
2013. dec. 23. 14:24
13/19 anonim válasza:
Ja mert lusta disznók vagytok! Nehogymár ti is mozogjatok valamennyit.
2013. dec. 23. 14:45
14/19 anonim válasza:
Szilvi & Argos szerintem sem élt itt soha.
Egy átlagos mozgásigényű kutyával semmi gond nem lehet.
Lehet nem egyetérteni, de szerintem jóval boldogabbak a kutyák, ha sok másikkal tudnak játszani a parkokban, mintha egy kertben vannak bezárva, vagy elhagyott helyen sétálnak. Ugyanez vonatkozik a lakótelepiekre is.
lehet menni a Szabadság térre, Olimpia parkba, ha arra laksz közelebb, akkor Városliget. Hatalmas terület, sok kutyával.
2013. dec. 23. 16:32
15/19 anonim válasza:
A belváros meg nincs tele kutyagumival, ugyanis felszedik az emberek, a legtöbb legalább is.
Szoktam látni egy idős nénikét, aki már nehezen hajol, így hosszított nyelű lapáttal takarít. Kutya kaki gyűjtő meg sok helyen van. Mondhatni, minden sarkon.
2013. dec. 23. 16:38
16/19 anonim válasza:
Hát én nem tudom hol ez a sok gondos gazdi, de Budapest belvárosa bűzlik a sok kutyaürüléktől.
2013. dec. 23. 18:23
17/19 anonim válasza:
Akkor el vagy tévedve :)
2013. dec. 23. 19:30
18/19 anonim válasza:
Egyébként terriereket is lehet tartani lakásban,meg hasonló energikus fajtákat,csak kell hozzá egy sportos gazdi.Én kis terrier keverékem napi 2x1,5 óra után horkol egész este.(Napi 2x1,5 óra=2x30perc séta 2x60perc labdázás és futás brutális intenzitással).De azért ölülök,hogy vannak itt olyanok,akik ismerik a belvárost,és nem próbálják erősíteni a hamis sztereotípiákat róla.:)
2013. dec. 24. 08:15
19/19 anonim válasza:
Persze, terriereket is lehet tartani, ha sportos a gazdi.
Én az olyanokra gondoltam, akik 20 percet is sokallnak, nos nekik valami mini kutya való, ami már attól elfárad, hogy körbe futja a lakást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!