Ivartalanítás után a duzzadt herezacskó megszokott?
Valamennyire azért első nap meg szokott dagadni (ideiglenesezem, végigcsináltam pár lábadozást, holnap is megyek varratszedésre :))
Ha nagyon feszül, vagy ha érintésre érzékeny, az gáz, de az, hogy meg van duzzadva, az teljesen normális.
Utolsó! Azzal, hogy nem engedem oda tüzelő szukához, még nincs vége a dolognak. Alattunk egy emelettel lakik egy yorki szuka, az 50 kilós kutyám darabokra szedné a lakást évente kétszer, sírna, lefogyna, meg lenne bolondulva... Nem jobb neki, hogy semmiben nem befolyásolja? Nem jobb neki, hogy nem lesznek ivarszervi betegségei? Nem jobb neki, hogy nem hajtja folyamatosan az ösztön amivel nem tud mit kezdeni?
Persze tudom, rengeteg a begyepesedett agyú ember mint te is, hiszen számtalanszor hallom hogy szegény, biztos fájt neki, nem maradt férfi...
UGYANOLYAN maradt, mint kinézetében, mint személyiségében, és szerintem pont nem egy olyan embernek kéne osztani az észt, akinek még nem is volt ivartalanított kutyája. ;) Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!