Cestal-t adjak e az 5 hetes kutyámnak holnap is ha gilisztát hányt?
Gilisztát hányt a kutyám,Cestal -t vettem neki,be is adtam neki egy negyedet,mivel a súlya még nem az előírt.Ugyan is még nagyon pici,5 hetes.
A patikában azt mondták,hogy 6 hét múlva adjam neki a következő adagot.De féllek,hogy ez kevés lesz neki.
Adjak be holnap is neki egy negyedet inkább?
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!Kicsit be vagyok parázva,mert idáig sosem volt férges kutyám.Mindig megkapták a gyógyszert ellene,oltásokat mindent!
Erre most ez a kis angyal meg rám hozza a frászt.Annyira megszeretettem az elmúlt 2 nap alatt,hogy az hihetetlen,és ha bármi baja lenne,szívem szakadna meg érte.Mert amúgy meg eleven,érdeklődő,ő a kis árnyékom már.Csak épp ez a hasmenés,és hányás hozza rám a frászt.De eszik,iszik is.Erre oda figyelek.
Van még egy tacskóm,ami 5 hónapos,de ő mióta hozzám került 6 hetente megkapja a féreghajtását.Épp 2 hete kapott utoljára.De vele eddig sem volt problémám.
Hogy kaphatnám el a férgeket amikor pucér kézzel sosem nyúlok ürülékhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!