Mit adhatok a kutyamnak hogy gyonyoru csillogos legyen a szore?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 15:54
2/13 Firestorm válasza:
A mi kutyánk tojást kap heti 1x 2x és lassan már szánkózni lehetne a szőrén :)
3/13 A kérdező kommentje:
Hehe az jo de nem lesz beteg a nyers tojastol?
2013. dec. 19. 16:15
4/13 anonim válasza:
Nem.
Annyira figyeljél oda hogy hetente túl sokszor ne kapjon. Mert a B vitamint nem engedi egy ideig felszívódni a nyers tojás (2-3órát)
Vagy a tojást ne a kajájával együtt add oda, hanem külön tőle mondjuk ebédre :)
5/13 Firestorm válasza:
Ha natúrba nem akarja megenni a tojást akkor tegyél bele egy kis mézet neki,az enyém csak mézesen eszi meg...Úri kutya :D
6/13 Csengery Rita válasza:
Én azt javasolom, hogy minden nap este az ennivalójába tegyél bele egy tojást. Szeretik is a kutyák. A tojás héját pedig mozsárban törd össze, amennyire lehet össze kell porítani teljesen lisztes állagúra. Nekem skót juhászkutyám volt és neki ez teljesen jól hatott. A bundája és a csontozata is tökéletes volt.
7/13 Csengery Rita válasza:
Ha a meleg ennivalóba teszed és jól elkevered a tojást, akkor biztosan nem lesz beteg tőle. De egyébként az állatvilágban általában nyersen eszik a tojást. Csak az ember főzi meg magának.
8/13 anonim válasza:
Én nyerssel etetek, kiegészítőként többek között lazacolajat kap, és gyönyörű a szőre tőle.
9/13 anonim válasza:
tegyél a kajájára napi egy teáskanál olivaolajat.
10/13 Akiteki válasza:
Korának megfelelő prémium minőségű táp és naponta fésülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!