Férget hányt a kutya help?
Tegnap kihányt a kutyám pár csontdarabot és volt köztük egy bélféreg is, elég nagy, rögtön adtam neki féreghajtót.Ma reggel a székletében nem találtam semmit.Úgy tudom akkor hány a kutya férgeket ha nagy az invázió, de akkor a székletbe kellettek volna h legyenek ma,nem??Vagy még kell egy kis idő a féreghajtónak h hatni tudjon?
Nem gondolom h nagyon elszaporodhattak benne 4-5 havonta kap féreghajtót.Vagy igen??
Nem jól adagolhattam neki eddig a féreghajtót?3 tablettát kap, azt irja 1 tabletta megy 10kg előtestsulyra, a kutyám pedig 30kg+-1kg... Dehinel Pus+t használtam eddig.
Tudna valaki valami okosat mondani?
Kicsit nézz utána a témának, ne az unokaöcséd esetéből okulj. Én is voltam férges kisgyerekkoromban, pedig kutyánk sem volt.
Mikor kutyát vettem, anyukám havonta vitt székletmintát a gyerekektől az akkor még "tisztiorvosi szolgálatnak" nevezett később ÁNTSZ, ma NÉBIH nevű céghez. Már előre köszöntek neki. :) Soha nem volt férges senki a családból, pedig nekem is az első kutyámnál volt olyan, hogy férget hányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!