Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem segítenek az orvosok...

Miért nem segítenek az orvosok a fájdalomban?

Figyelt kérdés

kb egy hónapja volt térdműtéte.

3 napja elkezdte fájlalni a lábát.aznap látta az a doki aki műtötte,azt mondta kapjon fájdalomcsillapítót,elmúlik.

tegnap arra mentem haza hogy remeg és sír a kutya.elvittem az orvosához,ő is azt mondta hogy kapjon fájdalomcsillapítót.

a gyógyszer alig használ...

ma már nem csinál semmit,nem is wc-zett se!csak összegömbölyödve fekszik.ha felveszem mert ki akarom egyet vinni,hátha elvégzi a dolgát,csak remeg és leül a fűbe.

egyik doki se adott neki injekciót,mert láza nincs,ezért antibiotikum nem kell.fájdalomra meg ott a gyógyszer.

teljesen ki vagyok már akadva,minden nap egyre rosszabb :(

eddig a műtét után tök szépen használta a lábát,most meg egyáltalán nem terheli,mikor leül még véletlenül se ül rá,hanem kilógatja maga mellett.

2013. dec. 19. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fogadd részvétem:(
2013. dec. 25. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom,de valószínű jól döntöttél.A gerincsérvnél sosem biztatnak a dokik,mert nagyon rizikós :S
2013. dec. 25. 18:15
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm :(

minden nap lepörgetem a fejemben,van-e olyan amit másképp csináltam volna a betegsége alatt,és mindig rájövök,hogy mindent most ugyanúgy megtennék.

így egy kicsit könnyebb elengedni,hogy nem maradtak kérdőjelek,

mi lett volna,ha...

még mindig rettenetesen hiányzik,eddig is elválaszthatatlanok voltunk,most a betegségei alatt még jobban összenőttünk :(

tudom hogy idővel jobb lesz,próbálom tartani magam :(

2013. dec. 26. 10:30
 14/14 Firestorm ***** válasza:
Őszinte részvétem!Nagyon sajnálom,hogy így alakult,de Te mindent megtettél!
2013. dec. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!