Miért nem segítenek az orvosok a fájdalomban?
kb egy hónapja volt térdműtéte.
3 napja elkezdte fájlalni a lábát.aznap látta az a doki aki műtötte,azt mondta kapjon fájdalomcsillapítót,elmúlik.
tegnap arra mentem haza hogy remeg és sír a kutya.elvittem az orvosához,ő is azt mondta hogy kapjon fájdalomcsillapítót.
a gyógyszer alig használ...
ma már nem csinál semmit,nem is wc-zett se!csak összegömbölyödve fekszik.ha felveszem mert ki akarom egyet vinni,hátha elvégzi a dolgát,csak remeg és leül a fűbe.
egyik doki se adott neki injekciót,mert láza nincs,ezért antibiotikum nem kell.fájdalomra meg ott a gyógyszer.
teljesen ki vagyok már akadva,minden nap egyre rosszabb :(
eddig a műtét után tök szépen használta a lábát,most meg egyáltalán nem terheli,mikor leül még véletlenül se ül rá,hanem kilógatja maga mellett.
köszönöm :(
minden nap lepörgetem a fejemben,van-e olyan amit másképp csináltam volna a betegsége alatt,és mindig rájövök,hogy mindent most ugyanúgy megtennék.
így egy kicsit könnyebb elengedni,hogy nem maradtak kérdőjelek,
mi lett volna,ha...
még mindig rettenetesen hiányzik,eddig is elválaszthatatlanok voltunk,most a betegségei alatt még jobban összenőttünk :(
tudom hogy idővel jobb lesz,próbálom tartani magam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!