Miért nem segítenek az orvosok a fájdalomban?
kb egy hónapja volt térdműtéte.
3 napja elkezdte fájlalni a lábát.aznap látta az a doki aki műtötte,azt mondta kapjon fájdalomcsillapítót,elmúlik.
tegnap arra mentem haza hogy remeg és sír a kutya.elvittem az orvosához,ő is azt mondta hogy kapjon fájdalomcsillapítót.
a gyógyszer alig használ...
ma már nem csinál semmit,nem is wc-zett se!csak összegömbölyödve fekszik.ha felveszem mert ki akarom egyet vinni,hátha elvégzi a dolgát,csak remeg és leül a fűbe.
egyik doki se adott neki injekciót,mert láza nincs,ezért antibiotikum nem kell.fájdalomra meg ott a gyógyszer.
teljesen ki vagyok már akadva,minden nap egyre rosszabb :(
eddig a műtét után tök szépen használta a lábát,most meg egyáltalán nem terheli,mikor leül még véletlenül se ül rá,hanem kilógatja maga mellett.
Keress új orvost.
Budapestiek vagytok?Mert akkor tudnék ajánlani egy jó dokit.
sajnos pest nagyon messze van nekem... :(
az a baj hogy itt kevés a jó doki.az a baj hogy akihez még vihetném,ő ma rendelt,illetve szombat délelőtt fog(nem tudom vinni mert dolgozok)
esetleg még a hétvégén tudnám felvinni ügyeletre,ott még jó orvosok vannak.
a lába miatt nem tud wc-zni,mert nem tud ráállni(szuka),tegnap is már furcsán tartotta pisi közben,ma már ha kiviszem,le is ül.műtét után is csak harmadnap pisilt,most mintha ugyanaz lenne a helyzet.
doki azt mondta lehet hogy a frontot érzi.vagy hogy esetleg közben ugrált még a gyógyulás alatt,és most jön ki rajta.
Annyiban igaza van az orvosnak,hogyha telelövi fájdalomcsillapítóval és a kutya,mivel nem érez semmit,nagyon megterheli az egyébként gyógyuló lábát,akkor még rosszabb lehet a helyzet.
Én a helyedben kutyamasszázsra vinném,az sokat segít,és a fájdalomcsillapítóról fokozatosan le kellene állni.
Plusz jó lenne,ha látná egy másik orvos is.
látta egy harmadik orvos.
a lábát rendben találta.nézett gerinc reflexet,az is jó volt.
mért lázat,nem volt,azt mondta (mindegyik),ha gyulladásban lenne,akkor lázas lenne.
teljesen átvizsgálta,mindent rendben talált.
kapott más fajta fájdalomcsillapítót,az használ.
egyenlőre így áll a helyzet,hogyan lesz később,nem tudom...
Kiderült hogy gerincsérve van...
múlt hét pénteken vittem szurira,szombaton még nagyjából jól volt,vasárnap már fókázott...
Az elég rossz hír.Lehet műteni?
Voltatok homeopata orvosnál? Ő nagyon sokat tud segíteni,műtét nélkül.
homeopata nincs sajnos a közelben.
de a doki elmondta hogy mivel járna ez az egész,mennyi hibalehetőség akár a vizsgálatoknál,akár a műtétnél.
elmondta azt is,hogy utána a gyógyulás is hogy menne.
nem beszélt le a műtétről,de nem is bátorított,tényeket közölt,és rám bízta hogyan döntök.
sajnos anyagilag se tudtam volna megengedni a műtétet...
felajánlott egy másik lehetőséget:3 hétig gyógyszerezni szteroiddal,mellette homeopátiás szereket is adni.de ez csak tüneti kezelés lenne.
mivel már ezelőtt 3x kiújult a sérve(akkor a szurikra jól reagált),nem láttam értelmét hogy tovább próbálkozzunk.ha eddig is mindig kiújult,ezután is így lett volna...
elaltattam... :(
most is már 4 napja hordtam injekció kúrára,és azzal se értünk el sok mindent.nem fájlalta annyira,de teljesen elhagyta magát.
a gyógyszer mellett is csak vegetált volna,annak meg nincs értelme hogy még több hétig meghosszabítsam neki a szenvedést,csak mert nekem hiányozni fog.
most már csak az a tudat maradt,hogy már csak én szenvedek :(
és a rengeteg szép emlék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!