Mivel lehet kutyákat felhízlalni?
Rizst és főzz mellé nekik szívet zöldségeket.
Nekünk a rizstől kezdett el hízni.Pörköltesen csináltam meg neki a kaját annyi eltéréssel,hogy fűszert nem kapott bele,pirospaprikát leszámítva,néha azt sem kapott a pörköltbe,hanem simán csináltam hozzá egy kis rántást.
Az ivartalanítás megoldja;-D az én kutyám is így hízott el kicsit, bár ezt nem akartuk.
Veszel csirkeszíveket mondjuk, megfőzöd tésztával, este azt kapnak, reggel tápot. Szerintem ez hatásos lesz:)
Ha minőségtelen tápot esznek,akkor az a baj.
Vegyél minőségi tápot,az előírt napi adagon kicsit emelj és hízni fognak.
Ha minőségi tápot kapnak,akkor simán emelj az adagon,vagy iktass be +1 étkezést,ami rizs+húsból áll.
Minőségtelen tápok: tescos,coopos,sbudget,pedigree,darling,frkiskies..stb.
Minőségi:
Acana,Brit Care,Carni Love,Orijen,Taste of the wild,Brit,Flatazor...stb.
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekem is ez a problémám. 20kg-s kutyáról van szó. TotW Pacific Stream-et eszik, 225gr lenne a napi adagja, 350gr-t kap napi két adagban és még mindig sovány. Alapvetően inkább karcsúan szeretem tartani, de amióta hideg van, látványosan lefogyott. Most minden este kap a táp mellé csirkenyakat vagy farhátat főzve, meg egy kis tésztát.
Vissza kellene váltanunk a Brit Care-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!