Igaz az hogy vannak olyan emberek akik arra tenyésztenek és idomítanak kutyákat hogy nőkkel dugjanak? Valahol olvastam már nem tudom hol de ez kamu vagy tényleg igaz?
ma 17:22
Hülyeséget beszélsz. Nem dug meg nőt a kutya.
Nekem ismerősöm mesélte hogy épp együtt voltak párjával, ő volt felül és a kutya úgy gondolta hogy beszáll 3.nak..
És nem idomította rá senki.
Ettől függetlenül úgy gondolom hogy külön erre tenyésztés nincs :D inkább idomítást tartom valószínűnek..
Nem vagyok járatos a témában :D de szerintem először is valami "vágyfokozó" szert adhatnak be neki, aztán utána a kutyának már tökmindegy hogy hogy a nőt dugja, az asztal lábát vagy a szomszéd tyúkot.
Valahogy így tudom elképzelni.
Na most ha éppen tudni akarjátok a kutya előbb szop le egy pasit mint nőt megdug és miért meg is mondom. Azért mert az ondó szaga ugyanolyan mint a tüzelőszukák szaga.
Amit te hallasz az csak egy csalás mert amit hallasz azt úgy csinálják, hogy a csajszi bekeni ott magának valami édességgel amire a kutya ráugrik és lenyalizza, vagy éppen a hapsi ondóját keni oda és ezért ugrik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!