Mivel tudnám a pulimat elaltatni?
Ne haragudj de akkor minek kutya és miért pont puli???
Szerintem házilag ne kísérletezz az altatásával,mert lehet ,hogy végleg elaltatod
"Tudom, orvos, úgy csináltuk egyszer, de annyit nem ér a kutya"
neked meg minek eb? :O
Hát én nem értem.
Most nem tudod levágni a szőrét?
Nem lehetsz hű de jó kapcsolatban a kutyáddal!
sedalin. De ajánlanám a kutyakozmetikust, mert az a helyzet, hogy ha rég nem volt rendbetéve a szőre, meg kéne fürdetni és alaposan a börét átsikálni, lehet, hogy tele van bolhával, vagy sebes neki a hosszú nehéz szőre miatt...ehhez gyógyszeres sampon kell, majd alaposan megszárítani...
bár ahogy elnézem amiket írsz meg amilyen stílusban nem hiszem, hogy megteszed ezt érte:S
istenem, én az inkontinens kutyusunk köszös szőrét folyamatosan tisztítom, vágom, nehogy baj legyen....ő egy 14 éves belgajuhász, egész nyáron ezt csináltam (valami csoda folytán most, hogy jött ah ideg nem pisil maga alá)...és simán hagyta...pedig olyan izületi gyulladása van, hogy ha a lábához érek akkor is fáj, a gyógyszerek ellenére...és hagyja...
bizalom...ha bízna benned hagyná csinálni mindenféle altatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!