Ti melyiket valasztanatok es miert? Egy skot juhaszkutya-t, egy boxer-t vagy egy orias schnauzer-t?
Ha szereted a kutyádat pampucolni, akkor a skótot ajánlanám. Okos, együttműködő kutyák.
A snaci elég keményfejű tud lenni. Óriás méretben pedig nehéz vele bírni :)
A boxerről azért nem beszélek, mert úgy látom te azt már elvetetted.
Hath igen barmenyire szeretnek oromet okozni anyumnak de nehogy felre ertsetek szerintem cukik de en mas fele kutyat meg mindig probalok minel tobbet olvassni meg hogy jobban meg kedveljem de nekem olyan kutya kell ami nekem is tetszik mert elvegre en fogok foglalkozni vele de meg anyukam is segiteni fog setaltataskor meg minden de az enyem lesz a kutya.
Most meg nezelodtem es mit gondoltok a groenendeal-rol azok is szepek szerintem es okosak is mit gondoltok?
csibészelt kutya egy 13 éves gyerek mellé? minek? nem tudom, vihetnéd-e egyáltalán őrzővédőre.
családi kutyának a colliet választanám, de a boxer is simán szóba jöhetne.
Kinti vagy benti?
Egygazdás vagy mindenkivel haverkodó?
Mennyi időt tudnál foglalkozni vele (séta, tanítás, játék, stb)?
Házikedvencnek kell vagy személyvédő kutyának?
Mennyi pénzt szánsz a vételárra?
Hath ugy korulbelul 2-3 orat foglalkoznek vele es ebben bene van a futas a tanulas is week-endeken tobbet akkor anyit leszke vele kint amenyit csak lehet.
Hath estere kint fog aludni de nappal bent is meg kint is hath nem epp ugy ertettem de halottam hogy nagyon vedelmezoek a csaladjukkal es azert gondoltam hogy nehogy tul vedelmezo legyen mikor valaki atjon hozank es nem vedo kutya lenne hanem csaladi kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!