Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 7éves alaszkai malamut-ot...

7éves alaszkai malamut-ot érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 09:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

malamut és malamut keverékek (van baba is): [link]

nézd meg tündériek...

egyébként én is hét évesen hoztam el a kutyust, fizettem is érte, 4x annyit mint te plusz még ugyanannyit a leutazásért....azt mondták, 3 éves:S de mindegy, lényegtelen (diákként végigdolgoztam érte egy nyarat), utána eü problémák miatt műtötték még 3x (szaporító által leelletett kutya, mint kiderült)...

Nekem életem legjobb döntése volt, ő a mindenem, teljesen elfogadott, szeret, imád, rajong értem és én is érte...kedves, aranyos, szófogadó, vicces, bohókás, pedig amikor elhoztuk rettegett mindentől és mindenkitől, soha nem volt kézben, pórázon és moslékon kívül nem evett semmi mást soha...(ő kistestű)

2013. dec. 18. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem,mert fiatalon is nehéz kézben tartani.Meg nem egy tanulékony,alkalmazkodó kutya.Kerti dísznek igen,komolyabb kutyázásra már nem.
2013. dec. 18. 17:16
 13/15 A kérdező kommentje:
van róla kép és élőben is láttam már párszor, gondosan tartják ahogy elnéztem.. 11-esnek, azt mondod megérné ? :) azt irta frontline-al kezelve
2013. dec. 18. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
11. vagyok: írtam vissza pü-t. Beszélhetünk persze:)
2013. dec. 18. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy normális gazda csak legvégső esetben válna meg csak a kutyájától, pláne 7 év után, de akkor sem pénzért. Én inkább arra tippelnék, hogy van egy szökős, kezelhetetlen szocializálatlan kutya, akivel már tele van a kedves gazdi t*ke és úgy gondolta még egy kis pénzt is csinálhat belőle. Semmiképpen sem venném meg, akkor már inkább a fajtamentés, ott legalább nem kamuznak.
2013. dec. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!