Mi lehet vele a baj?
Figyelt kérdés
Van egy Máltai selyemszőrű 2 hónapos kiskutyám 1 hete hoztuk el.. néha rendeset székletel néha pedig fosik. .. állat doki egy pasztát (antibiotikum) ajánlot amit rendszeresen adunk is neki ... de ez sem segit!2013. dec. 17. 18:02
1/11 anonim válasza:
Mivel eteted? Gondolom ahonnan hoztad, ott nem adtak tápot, pedig arról kéne fokozatosan átszoktatni másikra (ha ratyi márkájún nőtt fel), ha hirtelen másmilyet kap, abból lehet hasmenés.
2/11 A kérdező kommentje:
Royal Canin-val etetem és a tenyésztő is azzal etete .. fogalmam sincs mi lehet vele a baj .. igaz hogy tegnap előt csirke húst adtam apró darabokban .. talán azért ? :/
2013. dec. 17. 18:24
3/11 anonim válasza:
Hát az is lehet,hogy a tenyésztő még sem azzal etette.Rízst és főtt husit kapjon.Az AB -t célzott tenyésztés nélkü nem ad lelkiismeretes állatorvos.
4/11 anonim válasza:
nem bírja a kiskutya emésztése a más fajta ételt. ne kavarj be neki semmi mást. Etesd csak a táppal.
5/11 anonim válasza:
A Royal Canin elég erős kaja.
Az én kutyusom gyomra is háklis, mi Acana-t vagy Pronature-t adunk neki.
Nem adtál neki tejet?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy is .. soha nem adtunk neki tejet csak siman tiszta vizzet ..
2013. dec. 17. 22:00
7/11 anonim válasza:
A kölykök gyomra elég érzékeny, de lehet, hogy csak ezt a tápot nem bírja.
A Royal-ról én nem tudok pozitívan nyilatkozni, és másoktól sem hallok túl sok jót. Talán egy másik tápot kellene megpróbálni, persze csak fokozatosan.
8/11 anonim válasza:
Ha túl sokat kap a kutya, az is okozhat hasmenést.
9/11 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszotokat .. megpróbálom más tápokat is ... remelem beválnak
2013. dec. 18. 10:29
10/11 anonim válasza:
csak ne szinezett grancsit.
mint pl pedigrre,darling stb. a szinezekek rosszat tesznek a kutyaknak (rakkeltoek :)
en mondom acana, pronature :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!