Milyért csóválja a kurya a farkát ha megszidom vagy kap az újságpapírral a hátsójára?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 17:52
1/14 anonim válasza:
Ok, ok, hagyjál már, jó keszek, jó leszek! Ugye örülsz, barátok vagyunk megint, ugye?
2/14 anonim válasza:
minek vered azt a szerencsétlen kutyát?
3/14 A kérdező kommentje:
Ezt neten tanácsolták,hogy ráütök egy kicsit a fenekére. Abban nincs semmi...
2013. dec. 16. 18:18
4/14 anonim válasza:
és te mit szólnál ahhoz, ha valami rosszat csináltál, mondjuk valamit véletlenül a kuka mellé dobsz és ezért rád suhintanak egyet? neked se tetszene
ezzel csak azt éred el, hogy félni fog tőled, semmi mást, ebből nem tanul, hogy nem szabad
5/14 anonim válasza:
Tekintély kéne, és akkor nem kéne verni bár az nehezebb, tudom én. ;)
6/14 anonim válasza:
Enyém is mindig ezt csinálja, de én nem verem, hanem csak leszidom. Akkor lapít mint az állat, de a farkát azt csóválja. Mintha örülne, hogy idegesíthet... Imádom!! :D
7/14 anonim válasza:
Ujsagpapirral suhintja a kerdezo, ami nem szamit Veresnek.
Csattanas, alt. visszahokolnek tole. Kerdezo kutyajanak ez nem eleg, mert meg tetszik is neki, hiszen csoval.
A nyomatekos NEM szora szoktasd, hogy attol tartson, lenyeg, hogy akkor szolj ra, mikor keszulodik elkovetni a rosszasagot.
Mindig megelozesnek mondd, vagy emeld fel az ujsagot, ha latod, hogy nekikeszulodik.
8/14 anonim válasza:
A nagyon nagy alatvedelem alatt gobdoljunk mar bele hogy a kerdezo mert csinalhatja... regen volt ilyen h a kutya ne a kezedtol feljen azert hasznalj ujsagpapirt. (Amugy van alapja) es ha a kutya kap 1-1 pofont esetleg suhintast azon nem tudom mert kell fenn akadni. Teljesen belefer a gyerek és a kutyanevelesbe is szerintem ha az ember nem visszi tulzasba es jokor csinalja. Ahogy irtak azert csoval hogy kiengeszteljen h naaaaa ne hari nem is voltam olyan rossz. Kb bocsanatkeresnek lehet felfogni.
9/14 anonim válasza:
Persze belefér, csak ezzel az ember saját magát minősíti.
10/14 anonim válasza:
érdekes, nem suhintok rá a kutyámra, mégis tudja, mit jelent a nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!