Szeretném újságpapírral beborítani egy keményfedelű könyvemet, mert elég értékes, de sokat kell hurcolnom mostanában. Hogyan csináljam, ha a gerincét nem lehet felhajtani, s így nem tudom aláhajtani a papírt?
Megpróbálom leírni, remélem érthető lesz, és beválik a módszer:
1.) Az újságpapír legyen jóval szélesebb, mint a könyv kinyitva, valamint alulról is felülről is legyen elég rész,amit majd be kell hajtani.
2.)A papírt hajtsd be alul felül, úgy, hogy akkora legyen,mint a könyv. (A papírt saját magára hajtod rá.)
3.) Tedd a közepére a könyvet becsukva, hajtsd rá a papírt, úgy hogy a borító alá simítod a papírt.
4.) Ha a könyvet kiveszed, akkor és papírt a meghatott résznél újra erősen elsimítod, akkor látod, hogy ahogy alul-felül, oldalt be lett hajtva a papír, egy kis "bedugós rész" keletkezett. Oda dugd be a a könyv borítóját, majd ezt ismételd meg a könyv hátsó borítójával is.
És így kés is a borító. :)
Én ezt kipróbáltam többször is és nekem működött. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!