Milyen fésű a legjobb a vattaszerű bundához?
Ilyen fésűket használok, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy így a leghatékonyabb.
[link] ebből van egy nagyobb és egy kicsi
Sokáig tart mire rendesen kifésülöm a tövéig. Mindhárom fésű kell mert a kefe csak a tetejét bontja ki rendesen, utána a bontófésűvel meg mégegyszer átfésülöm. Tudom, hogy a kefe hatékonyabb ha visszafelé fésülöm a bundáját, de neki olyan hosszú és tömött, hogy nem megy.
Itt a kutyus
[link] 11 kg, 42 cm, nem tudom milyen fajta lehet, 9 hónapos kislány. Kb 10 cm hosszú egy szál.
Szeretném ha most nem támadó hozzászólásokat kapnék, mert ez valahogy jellemző ha kutyás kérdést teszek fel. A tanácsotokat szeretném kérni :)
Ezek a fésűk teljesen jók, inkább a technikájára kell hogy ráérezzen az ember.:)
Szerintem vidd el egy kutyakozmetikushoz(aki tényleg jó!!!), és nézd meg hogy ő hogyan fésüli, milyen technikával és milyen egyéb fésüt használ.
Tényleg a technikával van baj.
Én épp kozmetikus tanfolyamon vagyok, és mi is ilyen fésűket használunk, és az első, amit küldtél, annak jónak kell lennie. A technikát nem írom le, mert nincs kedvem sokat írni, tedd azt, amit az első tanácsol, akkor magad is láthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!