Inkább azt írd le, hogy mennyit tudnátok vele foglalkozni úgy, hogy a boxer se legyen elhanyagolva?
2013. dec. 12. 19:43
2/9 anonim válasza:
Ezek mellé még írd le, hogy mennyit tudnál vele foglalkozni, sportolnál-e vele pl, napi hány óra aktív mozgást tudnál biztosítani, van-e a közelben kutyás társaság... ilyesmiket.
2013. dec. 12. 20:34
3/9 anonim válasza:
A boxer kan vagy szuka?
Ivaros-e?
Kijön-e más kutyákkal?
A többi kérdést feltették.
2013. dec. 12. 21:07
4/9 anonim válasza:
a menhelyen valószínűleg találsz, rengeteg most a kölyök és a fiatal kutyus országszerte...viszont vigyázzatok, hogy nem szempontjából illeszkedjen a boxerrel, az egyiket ivartalaníttassátok akár, és ne hanyagoljátok őt sem el.
a menhely azért is jó, mert óóóóóriási a választék, nézd: www.allatok.info, vagy www.gazditkeresek.hu
ezeken több menhely kínálata van fent:)
2013. dec. 13. 17:30
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és most én is válaszolok neketek. Hát a boxink ivartalanított szuka nagyon barátságos más kutyákkal. A közelben több kutyás csapat is van. Mivel a boxer nem egy sokat futok kutya ezért ő nem futkorászik sokat de én szeretnék egy mozgékonyabb kutyát is kb napi 3-4 1-1:30 órás séta. + jó sok játék. Én hazajövök tanulok aztán csak a kutyák vannak szóval nem sokat gépezek tévézek meg semmi ilyen. Bocsánat hogy csak pár nappal késöbb válaszolok de beteg voltam.
2013. dec. 14. 21:57
6/9 anonim válasza:
Én a helyedben akkor mudit tartanék.
Magyar fajta.
10-15 kg-os
Lakásban is jól lehet tartani, és nem egy plázakuty
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!