Mari20 kérdése:
Segítseteek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kutyám 9 éves, kis termetű, keverék kutyus, aki már 4 napja vinnyog ha megy, kihányja a kajáját, és remeg az egész teste. Ma bejött a szobámba, végig járta kétszer majd lefeküdt, lefeküdtem mellé és simogattam, majd felálltam mert mondta anyu h hívjam ki h ha hány ne a szobámba, felállt és megint vinnyogni kezdett, szinte kúszva, de oda jött a lábamhoz.. azóta csak bőgök, olyan érzést senkinek se kívánok!! Dokihoz elment anyum, de nem volt ott.. mit tegyünk???2013. dec. 12. 16:41
21/27 anonim válasza:
Vagy gyomorsav, vagy bármi más. Vérvétel, ultrahang kellene, hogy kiderüljön mi okozza.
22/27 anonim válasza:
igen, ezzel én is tisztában vagyok, mi most vagyunk túl egy ilyen eseményen
szóval nem vaktában osztom a jótanácsot, mint mondtam, ez csak gyógynövény, nincs benne semmi gyógyszer jellegű akármi, de addig, amíg nem derül ki, mi baja van szerencsétlennek, ez segíthet neki, és talán oldja a görcsöket
24/27 anonim válasza:
le lehet pontozni 0%-ra, de mint mondtam, nem lesz tőle baja a kutyának... :)
26/27 A kérdező kommentje:
Kaptunk az egyik dokinál időpontot, és tegnap reggel elvittük, kiderült h porckorong sérve van, amit kezeléssel helyre hozható. Tegnap megkapta az első kezelést, jobban is van, holnap viszem a második kezelésre. Köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2013. dec. 15. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!