Mennyi idoe telik hogy megtanulja? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Elkezdtem gyakorilni a kutyammal hogy ne huzzon azzal a modszerrel amikor megeloz megfordulok es megyek az ellentetes iranyba es ez kabe mennyi idobe telik amig megtanulja teljesen ugy hogy akarmikor labmellett menyjen?2013. dec. 12. 14:52
1/3 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy a kutya mennyire akaratos, te mennyire vagy kitartó és hogy helyes-e a technikád.
2/3 anonim válasza:
1. jól mondja. Ha úgy érzed, nem haladtok, akkor érdemes megkérned valakit, hogy nézze meg, jókor fordulsz-e.
Ha nagyon nem megy, akkor megpróbálhatod, hogy a kutya felé fordulsz meg (tehát, ha a kutya a bal oldaladon megy, akkor te is balra fordulsz meg, és nem jobbra). Van olyan kutya, akinek ez jobban beválik (nekünk pl).
3/3 anonim válasza:
Nekünk ez a lefordulásos módszer egyáltalán nem jött be, addig próbálkoztam vele, amíg kutyasuliba jártunk, mert ott eléggé erőltették ezt, mint "dominancia-gyakorlatot", de se én nem élveztem, se a kutya, valószínűleg ezért nem is működött. Viszont klikkerrel és jutalmazással 1-2 nap alatt megértette és boldogan és gyönyörűen jön mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!