Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idoe telik hogy megtanu...

Mennyi idoe telik hogy megtanulja? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Elkezdtem gyakorilni a kutyammal hogy ne huzzon azzal a modszerrel amikor megeloz megfordulok es megyek az ellentetes iranyba es ez kabe mennyi idobe telik amig megtanulja teljesen ugy hogy akarmikor labmellett menyjen?
2013. dec. 12. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy a kutya mennyire akaratos, te mennyire vagy kitartó és hogy helyes-e a technikád.
2013. dec. 12. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

1. jól mondja. Ha úgy érzed, nem haladtok, akkor érdemes megkérned valakit, hogy nézze meg, jókor fordulsz-e.

Ha nagyon nem megy, akkor megpróbálhatod, hogy a kutya felé fordulsz meg (tehát, ha a kutya a bal oldaladon megy, akkor te is balra fordulsz meg, és nem jobbra). Van olyan kutya, akinek ez jobban beválik (nekünk pl).

2013. dec. 12. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a lefordulásos módszer egyáltalán nem jött be, addig próbálkoztam vele, amíg kutyasuliba jártunk, mert ott eléggé erőltették ezt, mint "dominancia-gyakorlatot", de se én nem élveztem, se a kutya, valószínűleg ezért nem is működött. Viszont klikkerrel és jutalmazással 1-2 nap alatt megértette és boldogan és gyönyörűen jön mellettem.
2014. márc. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!