Konkrét barf étrend összeállításban szeretnék segítséget kérni?
Szeretnék barfozni a kutyámmal. Sokat olvastam már róla, ismerem a facebookos oldalt is, amit sokan hirdetnek. Már most is fele-fele arányban kap húst és zöldséget, valamint tápot. De szeretném, ha valaki, aki jobban otthon van a témában segítene összeállítani egy konkrét heti étrendet neki. Tehát, hogy hétfőn x husi, kedden y stb.
Ha valaki tényleg tudna segíteni, leírok mindent priviben.
Köszönöm
Akkor úgy látszik a BARF receptek doksit mégsem nézted át fb-on :)
Egyébként olyan nincs, h konkrét BARF recept, mert ami az egyik kutyánál bevált, a másiknál nem biztos, h jó lesz.
Nekem hiába írná bárki, h adjak almát a kutyámnak, mert adhatok, sok lesz a sava tőle és hányni kezd.
Az enyém egészen konkrét, kipróbálhatod ugyanezt a kutyádnál (bár én már váltottam), de mondom, egyáltalán nem biztos, h ami nekünk jó volt, az neked is az lesz.
Az arányokat gondolom ismered, azt is, h a testsúlyának 2-3%-át kell kapnia (itt megint megdőlt a dolog, h pontosan mennyi, mivel ezt neked kell kitapasztalnod).
Hát, nyers etetéssel épp az a jó, hogy nem kell tökölni receptekkel. Hús csontos hús, zöldség, és kész. Az arány ami változhat, nálunk pl több a színhús aránya a csontoshoz képest.
Amúgy, láttam ilyet neten, hogy "kutyaszakácskönyv" ---"mert imádjuk a kutyákat" címmel, melyben mindenféle almás-mézes-málnás puffancsok voltak, meg anyámkínja. :D Még jó, hogy a magamnak való főzéssel is küszködök, amúgy biztos rácuppantam volna. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!