Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Domináns kutyám volt, akit...

Domináns kutyám volt, akit fél évesen ivartalaníttattam, tegnap a futtatón meghágta egy másik és hagyta magát, miért?

Figyelt kérdés
Kölyökként nem hagyta magát, inkább domináns volt a mozdulataiból ítélve, bár hágni sosem próbált. Erre most mit látok? Megy rá egy ivaros kan és hágja ezerrel, a kutyám meg csak néz. Mostanában mindenkinek mindent hagy, simán elmorogják a többiek. Miért van ez? Nem zavar mert inkább értsen a szóból mintsem agresszív legyen, DE HAGYJA HOGY HÁGJÁK=totálisan ledominálják? Nem is értem.
2013. dec. 11. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És nem az ivartalanítás okozza,attól csak kiegyensúlyozottabb lesz a kutyád.
2013. dec. 11. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:

SZerintem vagy meg adja magát, mert a másik fél dominánsabb, vagy egyszerűen nem tekinti ,,ellenfélnek" a másik félt.

Az én kutyam detto ugyanez, sokszor van h megakarja másik fiú hágni de nem nagyon érdekli, mert nem jelent számára ellenfelet a másik him kutya. Hozzá teszem extra domináns kutyám van, "nagy szájú" ráugrik ha jön egy másik domináns kutya.

2013. dec. 12. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!