Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az normális, hogy mindent...

Az normális, hogy mindent megeszik?

Figyelt kérdés

9 hónapos pulim van. Tegnap azt vettem észre, hogy ropogtat valamit. Leesett a tollam és mire észrevettem már szétrágta. A nyomóját meg is ette.

8 labdát rágott szét. Nemrég vettem neki egy teniszlabdát hátha. Először lerágta a szőrt aztán szétrágta.

2013. dec. 11. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább csontot rágjon,valami nagyot.A puli pörgős kutya,ha nincs lemozgatva,talál elfoglaltságot magának.Ha meg is eszi,azaz lenyeli,komolyabb sérülést is okozhat magának.Ha egyébb dolgokat is megesz,nem csak rágcsál,lehet hiányzik valami tápanyag a szervezetéből.Létezik minőségi éhezés is,főleg olcsóbb tápokon tartott kutyák esetében.
2013. dec. 11. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Majd kinövi:) Ilyenkor mindent rágcsálnak még, de ez idővel alábbhagy. Ha lenyel valamit, abból sincs különösebb probléma, majd távozik belőle. Azért mindenféle műagyag sz.rt ne egyen, figyelj rá. Akkor adj neki játékokat, amikor tudsz figyelni rá. Igazából mást nem nagyon tehetsz, majd ha 15 éves lesz, már nem fogja ezt csinálni:))
2013. dec. 11. 10:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Szerintem a tápanyaggal nem lehet gond, mert lassan többet költök az ő etetésére mint a sajátoméra.

Az tény, hogy nagyon pörgős. :-)

Próbáltam csontal is, de azt mindig elássa.

A labdákat szereti, de addig rágja, amíg meg nem kezdi valahol és akkor szétszedi.

Volt olyan labda ami 20percet bírt és kuka.

Azért vettem kimondottan ilyen teniszlabdát mert láttam már nagy kutyákat is játszani ilyennel, gondoltam ez megállítja. Tévedtem.

Már azon gondolkodok, hogy valami márvány golyót veszek. Talán az bírja egy darabig. :-)

2013. dec. 11. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
mennyit sétáltok naponta?
2013. dec. 11. 10:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem szoktam vele sétálni mert nem tórázkompatibilis.

A kertben szoktam vele futkározni.

2013. dec. 11. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A teniszlabdával az a gond,hogy a szőre nyállal és homokkal keverve mint a smirgli lekoptatja a kutya fogát.Tömör gumilabda esetleg,azt nehezen gyűrné le.
2013. dec. 11. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:

tedd póráz-kompatibilissé és sétáljatok nagyokat.

a kertben mennyit futkároztok? mekkora a kert? a puli terelőkutya, tér kell neki és munka.

2013. dec. 11. 11:06
 8/10 A kérdező kommentje:

200 m2 a kert. Itt egész nap rohangálhat.

Amúgy tudom, hogy terelő kutya. :-)

Juhnyíró vagyok és tavasszal amint tudom kihordom magammal a hortobágyi legelőkre futtatni.

2013. dec. 11. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
és rohangál magától egész nap?
2013. dec. 11. 14:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem. Van hogy a szomszéd kutyával egyszerre ugatnak éy akkor oda-vissza futkos, de többnyire csak szaglászik.
2013. dec. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!