Az normális, hogy mindent megeszik?
9 hónapos pulim van. Tegnap azt vettem észre, hogy ropogtat valamit. Leesett a tollam és mire észrevettem már szétrágta. A nyomóját meg is ette.
8 labdát rágott szét. Nemrég vettem neki egy teniszlabdát hátha. Először lerágta a szőrt aztán szétrágta.
Szerintem a tápanyaggal nem lehet gond, mert lassan többet költök az ő etetésére mint a sajátoméra.
Az tény, hogy nagyon pörgős. :-)
Próbáltam csontal is, de azt mindig elássa.
A labdákat szereti, de addig rágja, amíg meg nem kezdi valahol és akkor szétszedi.
Volt olyan labda ami 20percet bírt és kuka.
Azért vettem kimondottan ilyen teniszlabdát mert láttam már nagy kutyákat is játszani ilyennel, gondoltam ez megállítja. Tévedtem.
Már azon gondolkodok, hogy valami márvány golyót veszek. Talán az bírja egy darabig. :-)
Nem szoktam vele sétálni mert nem tórázkompatibilis.
A kertben szoktam vele futkározni.
tedd póráz-kompatibilissé és sétáljatok nagyokat.
a kertben mennyit futkároztok? mekkora a kert? a puli terelőkutya, tér kell neki és munka.
200 m2 a kert. Itt egész nap rohangálhat.
Amúgy tudom, hogy terelő kutya. :-)
Juhnyíró vagyok és tavasszal amint tudom kihordom magammal a hortobágyi legelőkre futtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!