Most komolyan, minek válaszolgatnak itt olyanok, akiknek egyébként fingjuk sincs a kutyanevelésről?
1. Ezek azok a válaszolók akik gyerekként bánnak a kutyával és azt hiszik hogy ez jó.
2. még akár müködhet is bizonyos tipusú kutyáknál. Persze nem árt jók kivitelezni.
3. Nem mindegy milyen betegségről beszélünk, valamire megfelelő ez a válasz
4. A kaja maradék tény hogy nem a legjobb, de a chapi,pedigré és barátaiknál még mindig megfelelőbb..
Egyébként a maradékot is lehet válogatni(én is ezt teszem) és van amit megkaphat belőle a kutya(a köreteket szinte mindet zöldségeket gyümölcsöket 1-2kívétellel szintén majdnem mindet, a nem túl füszeres húsokat (natúr sült húst én átmosom picit hogy annyivel is kevesebb fűszer legyen rajta)
Persze tudom hogy nem feltétlen ilyen megvilágításra gondoltál, de nem szabad elfelejteni hogy sokan ide jószándékkal járnak fel válaszolni. És mivel mindenki csak a saját tapasztalataiból tud válaszokat írni ezért különbözőek a válaszok ennyire.
Sok válasz ami nem trollkodás az nem feltétlen rossz csak vagy jelenleg nem elfogadott, vagy téves elméleten alapszik :)
Azért, mert valamiért az emberek nagy többsége azt hiszi, hogy vele születetten ért a kutyákhoz. Akkor is, ha neki sose volt kutyája.
Pl egyszer beszélgettem egy ismerősömmel egy kutyás problémáról, azaz inkább elmeséltem neki (azt panaszoltam el neki, hogy az ismerőseim nem hajlandóak teljesíteni az 5 perces szabályt, mikor eljönnek hozzánk). A reakció: "Igaz, hogy nekem még sose volt kutyám, így nem igazán van tapasztalatom vele, de...". Nah itt a baj. Ha atomfizikáról magyaráztam volna, azt mondta volna: "aha... hát jah".
De egyébként az igaz, hogy ha valakinek bevált valami (akár a konyhai maradékon való tartás) az azt fogja ajánlani. Azért itt, ezen a fórumon bárki hozzászólhat, nem csak referenciás vérprofik, ezért meg kell tanulni kiszűrni a jó infókat (ami származhat laikustól is). Ebben pedig nem mindig segít a pontozás, mert van, amikor hasznos válaszokat is lehúznak, teljesen haszontalanokat pedig felpontoznak, mert sokan hiszik azt, hogy ez a facebook, ahol like-olni kell. Pedig az, hogy mennyire tetszik egy adott válasz, gyakran nem jelenti a válasz hasznosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!