Sok kistestű kutyát tartó miért használ hámot+flexit sétához, miközben a kutya neveletlen és sétálni sem tud?
Bocsánat, magától elküldte. :/
Szóval mindkettőnek vettem egy-egy 50 centis, párnázott sportpórázt, egysoros fojtót, és remekül közlekedünk az utcán.Nem rángatnak, nem húznak, nem mennek keresztbe-kasul.
Biztos valakinek bejön a flexi, de az nem én vagyok. :D
Van aki szereti a flexit, van aki meg nem. Én például nem.
Nem zavar az sem ha más azzal sétáltat egyet kivéve.
Amikor valaki nem húzza vissza a kutyáját mert épp nem tudja, mert tele van a keze, és a kutyája vészesen nyúlik az enyém felé.
Ma is rászóltam egyre: Hé néne húzza már vissza a kutyáját mert idenyúlik mint a rágógumi.
Szilvi:
"hogyan tartasz meg egy 70 kilós kutyát flexin, amikor egy másik kis agresszor flexis-hámos kistestű neki megy! "
Vmelyik nap láttam egy JÓL NEVELT moszkvai őrkutyát egy sztem 8 méteres óriási flexivel szűk járdán...ha nem volt más ember, szépen kiment a flexivel pár métert, útra esze ágában nem volt lemenni...ha jöttek emberek, gazdi kérésére megállt, gazdi meg fixálta a pórázt :)
arra céloztam, hogy egy jól nevelt kutyát sem lehet rendesen korrigálni flexin, az egyik hozzászólónak szólt.
nekem egy 40 kilós keverékem van, pórázon sétáltatom, de sajnos nem egyszer "ugatta" már meg flexis neveletlenség.
:( nem szeretem ezeket a szitukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!