Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terriernél semmire...

Yorkshire terriernél semmire sem kell szűretni ugye, elég a tenyészszemle?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 12:38
1 2
 11/18 Akiteki ***** válasza:
71%

Ugyan, ez a tipikus szaporítóduma:

"Nem kell neki semmi szűrés, mert ez egy egészséges fajta. A többi mind hazudik, mert senki nem csinál szűréseket, csak írogatják a honlapra. A kiállításon meg mindig a csókosok nyernek, oda nem érdemes menni. Higgye el aranyom, az enyémek világgyőztesek lennének, ha fizetnék eleget a bírónak én is. Így is viszik külföldre, mint a cukrot. (értds kamion) Hát persze, hogy alkalmas tenyésztésre! Anyja is 5-öt ellett! Jó szuka ez."

Ismerős?

2013. dec. 7. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj Akiteki, hogy most én is megnéztem egy csomó kennelt, és nem írogatják a honlapra. Kérdező, szerintem hívj fel néhány tenyésztőnek tűnő tenyésztőt a kérdéssel! Ha nincsenek szűrési eredmények... hát, az is zsákbayorki.
2013. dec. 7. 15:02
 13/18 Akiteki ***** válasza:

Na és? Én sem írom fel mindig minden kutyához. Nekem természetes, hogy meg vannak szűrve és mentesek minden betegségtől. Vannak, akik örömujjongást rendeznek a facebookon, hogy a kutyájuk átment a szűrésen, nem értem miért. Ez az alap. Attól még megvan, mert nem azt írom első helyre.

Aki futott már bele ilyenbe - mint én is - hogy örökletes betegsége volt a kutyájának, az fontosnak tartja, hogy máskor ilyen ne legyen. Borzasztó dolog látni tönkremenni, majd idő előtt távozni egy imádott kutyust.

Csak akarni kell és yorkiban is meg lehet találni a megfelelő tenyésztőt.

2013. dec. 7. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
én is kiposztolom, és örömujjongást rendezek amikor megvannak a mentes eredmények? Ez miért probléma???
2013. dec. 8. 07:51
 15/18 Akiteki ***** válasza:

Nem probléma, csak nem érzem szükségét.

Mondjuk én nem is számítok másra, mint mentes eredményre, mert5. generáció óta szűrve van minden felmenőnk.

2013. dec. 8. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó, de a honlapodon, a kutyáid adatlapján sincsenek feltüntetve a szűrési eredmények? Nekem tuti fenn lennének, ha tenyésztő lennék, és nem azért, mert jujj örömujjungunk, hanem, hogy növeljem a honlapom információs értékét, és ha valaki rátéved a honlapomra, akkor lássa, hogy szűrések is léteznek a világon.
2013. dec. 8. 20:14
 17/18 Akiteki ***** válasza:
De, ott fel van írva.
2013. dec. 8. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, gondoltam én. :) Yorki kennelek honlapján viszont nincs felírva (vagy jól el van dugva). Legalábbis az első 6-nál, amit google kidobott, ezt tapasztaltam.
2013. dec. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!