Tacskónak milyen hosszú bőr póráz kell?
illetve milyen széles?nézegetem a pórázokat,van 10-25mm-ig.
de hosszra mind ugyanaz?mert eddig 130mm-eset találtam,meg 210-et.
netről szeretnék rendelni,mert olcsóbban kijövök,mintha itt venném meg a boltban,de nem szeretnék rosszul rendelni.
jelenleg flexim van,azt szeretném lecserélni,mert már nem is használom szinte kiengedve,hanem teljesen rövidre veszem,úgy viszont kényelmetlen.
Szia. Igazából fogalmam sincs, hogy milyen hosszú kéne, ilyeneken nem is gondolkodtam soha, mert én üzletben vettem, úgy, hogy próbálgattam a kutyára, hogy mi a kényelmes.
Próbáld meg te is ezt, hogy elmész vele állatfelszerelés boltba, próbálgasd ki, hogy melyik milyen kényelmes, ha találsz megfelelőt, akkor kérdezd meg az eladót, hogy milyen hosszúságú az, amit kinéztél, és olyat rendelj. Ha bemész nem kell feltétlen vásárolni, mondd azt, hogy csak nézelődsz.
Utolsónak!
Ha nem éri el a lába földet,az baj?akkor túl hosszú vagy túl rövid????(nem a kutya,hanem a póráz)
elfelejtetted részletezni...
Előző kutyám egy nagy darab tacsi méret volt. Általában 1,5-2 cm széles póráza volt. Mostani kutyám roti-nj mix, neki is a 2 cm a kényelmes...a 2,5 cm-es már sokszor kényelmetlen fogásra.
Hosszra én nem szeretem az 1 méterest, nem tudom magamra csatolni keresztben :) Inkább a 120-130 cm-set kedvelem, de leggyakrabban 1 méteresek a pórázok :(
Még "Kiképző" pórázt tudok ajánlani, aminek három hosszban tudod fixálni a hosszát. Kb. 180, 150 és 100 cm hosszúságban.
Ha csak arra kell, hogy láb mellett elmenjetek vele a parkig, elég 1 méteres is. Ha arra, hogy azon intézze dolgát és szaglásszon, mert nem mered elengedni, akkor legalább 1,5 méteres legyen!
Köszönöm Szilvi!
nézek 1,5-et,mert ha hosszabb,azt még tudom rövidebbre venni.
igazából mindkét verzió lenne,mert eddig mindig flexit használtam,és amíg megszokja addig ugye hosszabb kellene.
illetve jövőre szeretnék menni suliba vele,és oda is kellene.
a 2,5cm-es szélességűben nem is gondolkodtam,mert csak egy tacsi mixem van :)
hála isten van választék elég,hogy kitalálhassam,melyik felelne meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!