Normális, hogy ennyire levert és nem is eszik a tüzeléskor?
Vannak kutyák akiket kevésbé és vannak akiket jobban megvisel a tüzelés. Nem tudom hanyadik tüzelése, de biztos nincs gennyes méhgyulladása? Az a tüzeléskor/utána sokkal gyakrabban jelentkezik. Ivartalanítasd a kutyát, egyre jobban meg fogja viselni a tüzelés.
(És mielőtt valaki ajánlja, elletéstől sem lesz jobb a dolog, csak a méhgyulladás esélye lesz nagyobb)
Látszik hogy a válaszadók férfiak..
Semmi baja nincsen, csak fáj neki. Tulajdonképpen leválik a méhfalának a belseje, nem kellemes érzés. Bizonyított, hogy a kutyáknak is ugyan úgy fájhat, mint az embereknek. És ez egyén és alkalomfüggő. Lehet hogy először nem fájt neki, most igen. Attól függ milyen intenzitással húzódik össze a méhfal. Az én szukámat is jobban megviselte a második tüzelése. De nem csak fájdalom miatt lehet, ilyenkor megváltozik a hormontermelése, amitől változik a hangulata.. Majd elmúlik.
Bocs, de nő vagyok.
És nem egy kutyám volt már. Ha nagy különbség van a tüzelések között, akkor igenis meg kell nézetni, mert fenn áll a gennyes méhgyulladás eséje. Azt pedig érdemes az elején elkezdeni kezelni, mert később sokkal nehezebb. Inkább lássa a kutyát az orvos, ha nincs gond, akkor megnyugszik az ember, ha pedig gond van, akkor időben el lehet kezdeni kezelni.
Sziasztok!
Még aznap este elvittem orvoshoz,kapott egy injekciót.Azt mondta valószínűleg kezdeti megfázás. Aztán még este evett főtt húst és jobban volt. Nem gondoltam,hogy ilyen könnyen megfázik.:(
Másnap már nem kellett vinni,mert semmi baja nem volt,de elvittem a fresnapf-ba és vettem neki melegebb ruhát és egy esőkabátot is. Volt eddig is ruhája,de nem vastag.
Hogy lehet így szeretni egy kutyust?!Teljesen bepánikolok,ha valami baja van,nagyon féltem őt.
Köszönöm a válaszokat.
:D:D hat milyen kutya? Az enyémnek van saját bundája nem öltöztetem:D
Tudom jó régi kérdés de üdvözlök minden gazdit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!