Brit premium tápról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2013. dec. 4. 20:02
1/7 anonim válasza:
Ár-érték arányban nagyon jó. Én is azt etettem, de áttértünk a brit care-re ami még jobb, kevés végtermék, szép bunda. De kinek mi válik be.
2/7 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált. Már 3x is vettünk a bárányosból, ez egy hipoallergén változat. A kutyák szeretik, kevés a végtermék (vagyis sokat hasznosítanak a tápból) és szép a szőrük.
3/7 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor inkább Brit Care-t egyél, de a Brit alapvetően nagyon jó = a Premium is kiváló.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon. Jöhetnek még válaszok.
2013. dec. 5. 16:52
5/7 anonim válasza:
Nálunk sajnos nem vált be, mi eukanubáról váltottunk, annál jobb volt a brit care, de nagyon sokat kakilt a kutya (napi 3-4, és nagyot). Váltottunk brit prémiumra, szintén, a csirkésre enyhén allergiás is lett. Most állunk át barfra, és láss csodát nagyon nagyon kevés kaki, már most nincs kb szájszaga, és az allergia tünetei is elmúltak.
6/7 anonim válasza:
Mi meg vagyunk vele elégedve, de hallottam már ismerőstől,hogy nekik nem. Szóval ki kell próbálni akár egy kisebb mennyiséggel.
7/7 anonim válasza:
A bárányost eszik az enyémek. Az egyik kutyámnak nagyon jó, kevés kaki, gyönyörű szőr. A másik viszont nagyon sovány tőle, és sok a kakija. Most fogunk váltani a Care-nek a bárányosára. Remélem, az jobb lesz a kicsinek is. Bár hozzá tartozik, hogy a sovány kutyámmal már próbáltunk Acanát is, meg más fajta tápokat is, de neki egyik sem volt eddig az igazi, szóval nem feltéten a Brit lesz a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!