Nagytestű, kistestű kutya játszik együtt? Nem féltitek a kisebbet?
Nekem is roti méretű kutyám van. Amikor hozzám került rettenetesen agressziv volt, ölt már kutyát. Már nem agressziv, viszont ha balhé van nagyon beindul, teljesen átkapcsol, nem tudok vele mit csinálni, ezért egyszerre csak egy kutyával játszhat.
Nincs túl sok kutyás ismerősöm, ráadásul mindegyiknek totál antiszoc a kutyája.
Van egy 10 kiló alatti keverék, önsétáltató. Minden nap meglátogat minket, jön velünk sétálni (ennek egyáltalán nem örülök...). Tegnap beengedtem az udvarba. Megkezdődött az eszeveszett rohanás én meg majdnem elájultam :) Szegény kicsi nyikkant is egyet kettőt kb. 2 perc alatt.
Hogy tudnám megtanitani a kutyámnak a visszafogottabb játékot? Szaladgáljanak meg minden ami kell, de ne robogjon át a kicsin mint a vonat...
Az a baj, hogy ilyenkor nem én vagyok a fő szenzáció.
Rohan a kicsi után, nem tudom visszahivni. Ha közel van és rászólok lelapul vagy megadja magát, de amint egy lépést arrébb megyek kezdődik az egész elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!