Lehet postán elküldeni állatot?
Egy legalja szaporító vagy és még a pénzed siratod :D Egy vicc vagy.
Tudod te,hogy a TENYÉSZTŐ (aki te nem vagy) mennyi pénzt ÁLDOZ(és nem öl) a kutyáiba,hogy jobbak és jobbak legyenek?
Te mennyit szántál rájuk? 20-30 ezret??Nagy összeg mondhatom...
Egy normális fajtatiszta kutya ára 100 ezertől indul,és csak a szülők KÖTELEZŐ előszűrései kerülnek 20-30 ezerbe.Per kutya.
Ne kelljen már téged sajnálnunk,amikor senki nem kötelez rá,hogy kutyát tarts,arra meg végképp nem,hogy szaporítsd is.
Ja,meg még hülye is vagy,mint a föld..
Chip sincs benne?
Akkor még veszettség oltása sincs?
Gratulálok! Remélem valaki feljelent,mert ez TÖRVÉNYSÉRTÉS.
Teljesen mindegy, hogy dobozban vagy kutyatáskában van, ennyi erővel nyugodtan tedd Tesco-s szatyorba a kutyát...
Arra nem gondoltál, hogy szerencsétlen kutya valószínűleg napokig fog csücsülni a raktáron, étel, víz és "pisiszünet" nélkül?! Ráadásul valószínűleg ráhajigálnak egy-két nehezebb csomagot is!
Leírták már előttem is, de leírom én is: A kutya, -ergo a csivavád is- ÉRZŐ LÉNY! Akkor is, ha neked csupán egy becsődölt pénzeszsák. Szerintem hagyd a fenébe, tartsd meg, és szólj a csajnak, hogy vásároljon inkább egy tenyésztőtől!
Persze, hogy lehet! Ha kicsit kivasalod, akkor befér egy A5-ös borítékba is. Egyik fülére a címzett, a másikra a feladó. Biztos ajánlottan adod fel, igaz? Jaaaa, az többe kerül...
Nem vagy épelméjű!!!
"Nem kéne, hogy baja legyen amíg odaér az új gazdához." Utánna gondolom már nem érdekel...dögöljön meg vagy akármi...csak adja a pénzt...mert úgyis jön jövőre a következő alom...
Idióta, mocskos állatkínzó szaporító vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!