Hány állatot tarthat fenn egyetlen ember?
Én tudom mitől függ, azt kérdeztem, hogy mennyire képes egyetlen akárki? (és ezt ugy kérdezem hogy az összes állat rendbe legyen és mindegyiknek a barátja legyek)
Mert lehet hogy lesz 10 kutyám, 10 macskám, és 4 lovam...
Én azt vallom, hogy mindenki annyi állatot tartson, amit a napi munkája és egyéb kötelezettségei mellett maradéktalanul el tud látni. Fizikai lefárasztás, ápolás, feladatok, tanítás, játék, tutujgatás. Legyen az kutya, macska vagy ló.
Ha tanyád van és ott dolgozol, akkor beleférhet a sok állat.
"Mert lehet hogy lesz 10 kutyám, 10 macskám, és 4 lovam..."
Ennyi állat jó lelkiismerettel csak akkor vállalható szerintem, ha az ember otthon dolgozik és ELÉG IDEJE van!!! Csak a 10 kutya is rengeteg, a napi mozgatásuk még ha csak 2 körben történik, az is napi 4 óra MINIMUM...a lovakra is kell fejenként szánni gondolom minimum 1 órát naponta...macskákkal sem "árt" foglalkozni napi szinten.
Megértem, de számomra nem elfogadható, mikor pl tenyésztők tartanak 8-10-x kutyát...kennelekben, udvaron, lakásban vannak jó esetben. Ennyi kutyával munka mellett NEM LEHET megfelelően, napi szinte foglalkozni, kielégíteni szellemi-fizikai igényeiket szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!