Szobatisztaság ha csak 4x tudom levinni?
Meg fogja tanulni, maximum több ideig tart majd.
Nyilván nem a legszerencsésebb megoldás így, de ez van, nincs mit tenni. Sokan munka mellett vállalnak kölyök kutyát és akár 8-10 órára is magára hagyják a 8 hetes kölyköt. Ez sem a legideálisabb, de mégis megtanulják.
Nekem bullmasztiffom van, 5 hónapos koráig hoztam magammal dolgozni, utána 5-7 hónapos kora között délben átjárt hozzá sógorom egy eü sétára, 7 hónapos korától pedig kibír 8-9-10 órát pisi/kaki nélkül (még akár többet is).
Meg fogja tanulni. Es szerintem igen is jo otlet volt apukadnak ez a kiskutya, teljesen megvaltoztatja az embert, boldogga teszi. Ha feltakarit utana, semmi gond, nem fogja a kutyus azt hinni, bent is lehet wc- ni. Mindegyikonk kolyokkutyaja csinalt mar be, es megis szobatisztak lettek. Oltasok utan Vidd olyan helyre pisilni, ahol mar masik kutya pisilt, nagyon beinditja az osztoneit, mindig felul akarja pisilni:-)
Apukad pedig egesz nap, ha otthon van, ugy letudja farasztani agyilag a kutyat, hogy nem fog rombolni, ragni.
Okos, szobatiszta, jolnevelt kutyatok lesz, neha ha rosszalkodik, meg tetszeni is fog:-)
En ugyanigy vagyok az enyemmel, es 10 honaposan alomkutya:-)
Szerintem is megtanulja, csak akár dupla annyi idő alatt, mint más kutya :)
Készüljetek fel, hogy nagyon rakoncátlan kutyátok lesz, hisz kölyök labrador :D Apukád tudja majd sántán sétáltatni és tanítani akkor is, ha húzza-rángatja a kutya a pórázt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!