RóbertÚr kérdése:
Heló. Heló. KÉRDÉSEM:Anyukám és Apukám nem enged venni egy kiskutyust a saját pénzeből se mit tegyek hogy megengedjék? (rossz tanuló vagyok)
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 20:59
1/4 anonim válasza:
Majd ha a magad ura leszel, akkor veszel magadnak kutyát! Nem csak megvenni kell ugyanis, hanem etetni, orvoshoz vinni, stb. Ezek mind-mind pénzbe és időbe kerülnek.
2/4 anonim válasza:
Mennyi pénzed van rá? Mert egy minőségi kutya 100-120 ezer. Ha nagyon akarsz, akkor ajánld inkább a menhelyet. Amúgy sok gyerek nem érti (én sem értettem) hogy nem a jegyek alapján kaptok/nem kaptok kutyát. Egy kutya rengeteg idő, rengeteg kiadás, 10-15 évre felelősség. Attól hogy "te majd veszel magadnak a saját pénzedből" ugyanúgy a szüleid fizetik ha beteg lesz, ha új játék kell neki, nyaraláskor el kell valahova helyezni, stb...
3/4 Akiteki válasza:
Így jártál. Tanulj! Majd ha lesz önálló kereseted, saját lakásod, akkor vehetsz kutyát, amennyit akarsz.
4/4 anonim válasza:
Miért nem engedik?egy kutya tartása nagyon sokba kerül,a vétel ár,csak a töredéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!