Van itt vki, akinek a nagytestű kutyájának amputálni kellett vmelyik első lábát?
Figyelt kérdés
Nem az én kutyámról van szó, ismerősömé.
Érdekelne, hogy név szerint milyen kiegészítőket kapott a kutyus, hogy a másik lába ne menjen tönkre a nagy súly miatt.
2013. dec. 2. 10:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak lassítani lehet a másik láb tönkremenetelét. Nagytestű kutyánál előbb-utóbb bizony megterheli a megmaradt mellső lábat.
2/5 anonim válasza:
Sajnos, a kutya a testsúlya 80 %-át az első lábaira terheli.Testsúly csökkentés, és ízületre ható szer kell majd neki. A doki biztosan tud majd ajánlani .
3/5 Valletta válasza:
Ha írsz az Orosházi Állatmentőknek facebookon, ők meg tudják neked mondani. Volt náluk egy hatalmas túlsúlyos labrador, Baba, hivatkozz rá, biztosan segítenek. Volt amputált lábú kutyájuk is, de közepes testű.
4/5 Valletta válasza:
Ja, Baba lábát ha jól tudom, nem amputálták, járt hozzá fizikoterapeuta, hátha tud valamit kezdni a bénulással, hogy most mi a helyzet, nem tudom, csak annyit, hogy négylábúan került gazdához, de cipővel.
5/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm mindenkinek! :)
Felkeresem akkor az orosháziakat. Minél több a tapasztalat, annál jobb...
Persze, előbb-utóbb sajnos nyilván megérzi majd a másik lába a nagy terhet, de a gazdája mindent meg szeretne tenni, h ez minél később következzen be.
2013. dec. 2. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!