Varratszedés után már nem tudja szétnyalni a sebét a kutyám?
Figyelt kérdés
ma lesz varratszedése, 14 napja műtötték. szerintem még nincs teljesen összeforrva neki a seb. ha ma már kiszedik a varratot, a gallért is levehetjük, de biztos hogy nyalogatni fogja, mert ha 5 percre levesszük róla, az az első dolga. így már nem tehet kárt magában?
természetesen meg fogom kérdezni az orvost is, csak érdeklődök.
2013. dec. 2. 09:35
1/4 A kérdező kommentje:
a hasán és a lábán lett műtve
2013. dec. 2. 09:36
2/4 Akiteki válasza:
Ilyenkor már általában azért szokták nyalogatni, mert a varrat zavarja, viszket húzódik. Ha viszed varratszedésre, kérj az orvostól kék lukács kenőcsöt. Ha csak egy picit van szétnyílva a teteje a sebnek, 2 nap alatt rendbehozza.
3/4 anonim válasza:
Amíg tökéletesen be nem gyógyul a seb, nyalogatni fogja. Vagy valami ruha rá, vagy vissza a gallér még egy időre.
4/4 anonim válasza:
nálunk a varratszedés mindig 7-10 nap után volt, és nem nyílt szét soha a seb...pedig szegényt 3x műtötték egymás után:S kék krém nálunk is volt, de a seb nem volt szétnyílva, csak piros volt még pár napig:) én varratszedés után áttöröltem betadinos vattával, bekentem kék krémmel, másnapra már piros se volt...de a bepanthen is jó rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!