Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy kb.40...

Mennyibe kerül egy kb.40 kilós kutya etetése havonta?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 08:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem meg tudjuk mi is oldani :). Amúgy én is gondoltam a menhelyre, de a családnak nagyon tetszik ez a kutyus, és kb. 20 ezerért hozzá tudnánk jutni. Utolsó: azért nem kérdeztem a többi költséget (orvos, vételár), mert azt tudom amúgy is. Az etetés az, amit csak gyakorlatban lehet tudni, ezért csak erre voltam kiváncsi. (De én nem pontoztalak)
2013. dec. 3. 08:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

20ert te nem veszel goldent.. azzal tobb lesz a baj mint el tudnad kepzelni. 80-100ezernel kezdodnek az egseszseges jo idegrendszeru goldenek.

Kedves lepontozott. 115-20ret irtal etetesre gondolom ez erosen kozrejatszott a lepontozasban ;)

2013. dec. 3. 08:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tenyésztő, de rendesen tartja a kicsiket, gyönyörűek a nagy kutyái is, és mi nem kiállításra visszük, nem kell törzskönyv sem.
2013. dec. 3. 08:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

jah csak az pont nem ér semmit.. én az első ambulomat egy ilyen helyről vettem. Normálisan voltak tartva a kicsik a szülők szépek és egészségesek voltak.

Csak az én kutyám lett allergiás még kb az oxigénre is.. és a lábával se stimmel valami de csak 30ezer volt :D

Azóta az orvosi költségem az elmúlt két évben közelít az 500.000hez mert akkor úgy gondoltam hogy 150ezret nem adok kutyáért :D hát már adnék...

2013. dec. 3. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:

hát ez is érdekes kérdés tudod, sok tenyésztőtől jött kutyus is allergiás, beteges, holott annyiba került mint írod és papírjai, mindene van.

Nekünk mázlink volt, egy belgajuhászunk van, 14 éves, akkor volt 40 000 ft. Neki tényleg soha semmi baja nem volt, de pl a testvérének, aki pár utcával alattunk lakik állandó problémái voltak, vannak, ezerszer öregebbnem tűnik mint a miénk:S ez kiszámíthatatlan...embereknél is: attól, hogy valakinek a szülei egészségesek, a gyerek lehet allergiás, érzékeny, cukorbeteg, visszeres, lehet rossz a látása, hallása, emésztése...semmi nem garancia.

A menhelyeken is vannak goldik, fajtatiszták is, azért mondtam őket..

2013. dec. 3. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!