Mennyibe kerül egy kb.40 kilós kutya etetése havonta?
Kedves és kezes csak akkor lesz egy kutya,ha jól van nevelve...Minden kutyát el lehet rontani.
Amúgy én a 30 kg-os kutyámat táppal + hússal etetem,115-20 ezer /hó.
Ha olcsóbban akarsz kijönni,akkor valóban egy kisebb testű kutyát válasszatok,de ne csak a méret legyen a lényeg,hanem a kutya igényeit is tartsátok szem előtt.
Plusz a menhelyen is rengeteg kutya van,kistestű is.
Ha havi 10 ezret szeretnél költeni max. a kajájára,akkor a tenyésztőtől vásárolt 100 ezres kutya miért olyan fontos?
ha egy szuka goldent vesztek az közel sem lesz a 40kilóhoz :)
Nekem van egy 43kilós kutyám ő olyan 10-12ezerből etetem. De szarvast, lazacot(vagy más halat), bárányt és nyulat eszik.. ha ehetne csirkét kacsát libát akkor simán megoldható lenne olyan 7-8ezerből.
Én hússaletetek persze ezt kiderült :)
Tápból a táp minősége határozza meg a kutya etetésének a költségét. Meglehet oldani havi 3000ből is és havi 40ből is.
Egy normál táp(brit care) olyan havi 12ből kijöne egy goldinak simán.
Ötezerből meglehet etetni egy kutyát, ha a piacon szemfülesen vásárolsz.
Én 1 nagytestűt és 2 óriástestűt etetek kb. nyolcezerből havonta, bár tény, hogy jóban vagyok a hentessel... De ötezerből mindenféle ismerettség nélkül is be lehet vásárolni a kutyának a piacon. Ha nincs mélyhűtőláda otthon, akkor is 3-4 napra előre meglehet venni.
Áruljátok már el,miért lettem lepontozva,hogy leírtam a saját kutyám etetését..?
15-20 ezer / hónap.Ami nyilván nem kevés,de ez is egy vélemény.
Plusz csak engem érdekelt,hogy miért az a "döntő" szemszög,hogy mennyibe kerül etetni...?
Az orvosról,meg a vételárról nem beszél senki.
És az is tény,hogy egy kistestű kutya olcsóbban jön ki kajában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!