Pamacska22 kérdése:
Azzal fordulok hozzátok, hogy a kutyám 3 napja beteg levert gyenge hányt ment a hasa elvittem orvoshoz és kapott is oltásokat és infúziót, másnap megint. Az állapota nem javul ma már véres-nyálkás volt a széklete egyre gyengébb! Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 22:49
21/67 anonim válasza:
Jaj bocsi meg ezt leirom,o is folyton hanyt.Hiaba nem evett,ha csak ivott egyszerre ki is hanyta a vizet.
22/67 A kérdező kommentje:
én a keresztapukámtól az ő kutyusuk utódja! az ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést :(
2013. dec. 2. 00:34
23/67 anonim válasza:
Remelem minel alobb meggyogyul:(
25/67 A kérdező kommentje:
én is remélem mert nagyon sokat jelent nekem a kis vacak
2013. dec. 2. 00:44
26/67 anonim válasza:
Elhiszem:)Tobbet ernek,mint nehany ember:)
27/67 A kérdező kommentje:
az biztos! nem tudod hogyan csillapíthatnám a fájdalmát reggelig?
2013. dec. 2. 00:58
28/67 anonim válasza:
Nem tudom, hogy állsz anyagilag, de én elvinném ügyeletre (nálunk éjszaka plusz 8 ezer, hogy egyáltalán fogadnak, ha jól emlékszem). Egyrészt ott kap fájdalomcsillapítót, nem szenvedi végig az éjszakát, másrészt ha parvo akkor azt jobb minél hamarabb megállapítani és kezelni. Mindenesetre itasd vízzel, amennyit csak lehet! Jobbulást neki, nagyon rossz lehet most mindkettőtöknek!
29/67 anonim válasza:
Sajnos nem:(De ha nagy fajdalmai vannak,tenyleg az ugyelet a megoldas:( De hagyd sokat pihenni,mert ilyenkor aztan nagyon szeretnek aludni:)
30/67 A kérdező kommentje:
sajnos a környéken nincs ügyelet :( már hívtam a környék orvosait de senki nem jött házhoz :(
2013. dec. 2. 01:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!