Gyanús személy érdeklődik a kiskutyák után? Mi lehet
ez? Vannak csalók?
Figyelt kérdés
Keverék kiskutyáknak keresünk jó otthont, kedves gazdi, páran érdeklődnek is, de azért nem túl sokan. Jelentkezett egy férfi, aki 3 kutyát szeretne: Mindegy neki a kutyus neme, kiválasztani sem akar eljönni, mindegy neki.
Az oldalon két hirdetése jelent meg, ezekben kiskutyákat árul, akik fajtiszták.
Akkor miért kéne neki a mi keverék kutyánk? Nem tudom elképzelni mi lehet ez és nem akarok paranoiásnak tűnni, de nem akarom, hogy valami rossz dolog történjen velük. Mi lehet ez?
Gyanús személynek nem adnám oda semmiképp. Csalók pedig biztos vannak, mindíg, sajnos.
Ha úgy érzed, egy személy nem megfelelő a kutyának, akkor nem az. Ne hezitálj ezen.
Nem bírná a lelkiismeretem hogy egy ártatlan jószág, miattam kerüljön rossz kezekbe.
2013. nov. 30. 21:40
12/15 anonim válasza:
Ezek általában kutyakereskedők.Innen is visznek Kínába kutyákat,ott eszik őket pl.
De más országokba is visznek őket bőven...
Ne add oda,egyértelműen gáz a pasi.
2013. nov. 30. 21:47
13/15 anonim válasza:
Mutass képet a kicsikről.Valószínű hasonlítanak valamelyik fajta kölykére,lehet már hirdeti is őket fajtatisztaként.
2013. nov. 30. 22:26
14/15 anonim válasza:
Vsz. El lehet adni valamilyen mixnek,vagy viszi gyakorló kutyának,de biztosan kereskedni akar velük,nem pedig jó gazdájuk lesz.Az ilyennek nemet kell mondani,mert semmi jóra nem számíthatnak a kölykök.Az pedig nem hülyeség,hogy egyes ázsiai népek elfogyasztják őket,és ehhez már exportálni sem kell a kutyát.
2013. nov. 30. 23:23
15/15 anonim válasza:
Én biztos nem adnék oda egyet se. Nagy valószínűséggel nem állatbaráti szeretetből akarja magához venni őket. Ha komolyak lennének a szándékai, venné a fáradságot és ő maga vàlasztaná ki a kölyköket, mert hát ugye az ember nem látatlanban vesz magához kutyát, először is megismerkedik a kutyával, ha elsőre bizonytalan, legfeljebb elmegy még néhányszor megnézni, hogy biztos legyen a dolgában, én is ezt tenném. Amúgy is 1 kutya is nagy felelőséggel jár, hát még 3. Ha az én kutyáim lennének azt mondanám, hogy már elkeltek, de még nem tudtak értük jönni, meg kell még szervezni a szállításukat stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!