Gyanús személy érdeklődik a kiskutyák után? Mi lehet ez? Vannak csalók?
Keverék kiskutyáknak keresünk jó otthont, kedves gazdi, páran érdeklődnek is, de azért nem túl sokan. Jelentkezett egy férfi, aki 3 kutyát szeretne: Mindegy neki a kutyus neme, kiválasztani sem akar eljönni, mindegy neki.
Az oldalon két hirdetése jelent meg, ezekben kiskutyákat árul, akik fajtiszták.
Akkor miért kéne neki a mi keverék kutyánk? Nem tudom elképzelni mi lehet ez és nem akarok paranoiásnak tűnni, de nem akarom, hogy valami rossz dolog történjen velük. Mi lehet ez?
Talán szaporító lehet, és nem "fajtatiszta" kutyákat árul.
Szerintem ne adj neki.
Nagyanyáméknál 40 éve születtek kiskutyák, rendszeresen emlegették a sztorik. Nem volt még kerítés, a lépcső alá bújt egy vemhes szuka télvíz idején. Bevitték a házba, ahol a jó melegben megszült a szuka, lett 8 kutya. A szukát és még egy kicsit megtartottak, a többit vitték a piacra ajándékba. Nagyanyám mesélte hogy szelektált az érdeklődők között, aki nem volt szimpatikus annak egyszerűen nem adott, és jött egy kislány is épp haza a vásárlásból és hirtelen ötlettől haza akart vinni egy kutyát. Neki sem adtak, mondták hogy a szüleivel jöjjön vissza ha megengedték, persze többet nem látták a lánykát.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a te kutyáid, jogod van eldönteni kinek adod őket. Ennek a fószernak én semmiképp sem adnék, egyet sem nemhogy hármat. Valószínűleg szaporítani fogja őket, majd a neten eladja a kutyákat fajtatisztaként 20-30 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!