Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a macskam es pont...

Meghalt a macskam es pont aznap vettunk neki egy csomag macskakajat. Adhtom a yorkimnak azt hogy ne keljen eldobni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ellentmondanék az előzőknek!

Lehet baja a kuyának a mscskakajától!

Van a macskakajában egy TAURIN nevű anyag, ami egyes

kutyáknál bajt okozhat!

Úgy, mint pl. szőlő, mazola, csokoládé!

Nem mindegyikük érzékeny rá, de ha igen, akár halált is okozhat.

Fokozottan érvényes a yorkira, aki kistestű kutyus.

Nemrégiban volt it a fórumon egy kis yorki, 1 nap alatt meghalt, mert mazsolát evett.

Add a macskakaját a szomszédnak, vagy a kóbor macskáknak inkább, mint hogy baja legyen a kiskutyádnak.

Üdv.

2009. nov. 21. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Hehe. Olvasgasd el a kutyakaják hátulját. Szerinted azokban nincs taurin? Mert én hiszek a saját szememnek és 10-ből 7-ben biztos van!
2009. nov. 22. 18:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom egyebkent a kutyamnak nem fog semmit sem csinalni, mert egyutt nottek fel.:) csak a macsekot 4 napja vettuk de mar ugyis mind1 szegenykemnek:(...amugy viszki-nek hivtak:D
2009. nov. 23. 09:01
 14/14 anonim ***** válasza:
részvétem, szerintem ne add oda a kutyusnak :s
2010. jan. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!