2/9 anonim válasza:
Kétlem.Egy normális kutya-gazda kapcsolatban a gazda a főnök,a falkavezér,így a kutyája harmonikusan,kiegyensúlyozottan élhet,tehát inkább nagyfokú tiszteletről és esetleg szeretetről beszélek.Na meg kötődésről.
A szerelem teljesen más.
Viszont,az hogy, "te vagy a mindene" lehetséges,de nem az emberi értelmezésben.Te vagy aki megvédi,aki megszerzi az élelmet számára is,akivel játszotok és egy falkában éltek.A kutyának ez minden.
3/9 anonim válasza:
A kutya tudja gazdája gondolatait szerintem igaz!
5/9 anonim válasza:
nem tudom, nekem amikor a szemembe néz, vagy a kajáját várja, vagy a labdáját, vagy tökmindegy csak csináljunk már valamit:)))
6/9 anonim válasza:
Semennyire, ez valami szentimentális baromság.
Rám akkor néz így a kutyám ha kaját vár vagy játékot. :D
7/9 anonim válasza:
Ha kajáról van szó, vagy hogy megkapjon valamit, amit akar, ő a legjobb kiskutya a világon. :D
Amúgy, meg egy kis trükköző perszóna. :***
8/9 anonim válasza:
Szerintem csak felveszi velem a kapcsolatot.
9/9 zsuzsabazsa válasza:
Azért ne gondoljuk, már azt, hogy a kutya csak az etetőgépet látja az emberben.Igenis vannak érzelmei a gazdája iránt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!