Taste of the Wild nevezetű száraztápról vélemények?
Mekkora kutya és mennyi idős?
Egyébként nagyon jó táp,de egy nagytestű kutyának lehet,hogy sok.Egy kölyöknek (aki nagytestű lesz)pedig biztos,hogy sok.
Akkor egyáltalán nem.A dognak lassú fokozatos növekedésre van szüksége,a TOTW tápban baromi magas a fehérje,nagyon megnyomja a kutya növekedését.
Gyengébb fehérjetartalmú tápot kell választanod.A dog kb. 2 éves korára éri el a végleges méretét.Én 28%-nál alacsonyabb fehérjetartalmút keresnék,az se baj,ha csak 24% a fehérje.
És zöldkagyló kiegészítésnek.Ez a minimum.
2 éves koráig nő,tehát 9 hónaposan nagyon is meg van nyomva a fejlődési üteme.Tehát alacsony fehérjés táp kell neki.
És meg is van az eredménye a 37%-os tápnak...
Mentsd,ami menthető kérdező (és menjetek orvoshoz,ha nagyon rosszul áll a lába)
Próbáld ki a Brit Care Junior Large Breed tápját (28%) vagy esetleg a Belcando Junior Lamb & Rice tápját (26%)...Egyik tenyésztő ismerősöm Cane Corsokat etet Belcandoval és tökéletes ütemben fejlődnek.
Wild Prairie től folyton pukizott, Sierra mountaintól fénytelen, fakó bunda, rengeteg széklet, alacsony aktivitás.
Ez szubjektív, nálunk mindenesetre ez volt.
Számomra a szuperprémium, azt a húst jelenti, amit én veszek meg a piacon, és adom a kutyámnak.
Kölyökkora felét tápon élte le, a hátsó lábaira folyton bicegve, hol f*sva, hol hihetetlen kupacokat hagyva maga mögött. Nyers etetés óta minden rendbe jött.
A Taste Of The Wild Pacific Stream tàpja 25% fehérjét tartalmaz, azt adhatod neki nyugodtan!
www.pulimix.hu - az itt talàlhatò Caniprem nevű készítmény segít helyrehozni a deformitàsokat, én vennék a helyedben.
De ha igazàn jò étrendet szeretnél a kutyàdnak, akkor BARF v PREY étrend szerint etess.
Nekem bullmasztiffom van, még a 25% fehérje tartalmù tàp is sok volt neki (Brit Care felnőtt tàpja), a BARF étrendtől megszűnt minden gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!